12-zobe dereze za alpinizem in kombinirano plezanje. Dereze NUPTSE so izdelane iz kaljenega jekla v kombinaciji z vzdržljivo plastiko in močnimi trakovi za vezavo. Z inovativnim sistemom za nastavitev dolžine omogočajo prileganje na pohodniški čevelj velikosti od 36 do 47. Sistem dvojnega vzvoda za prilagoditev velikosti omogoča preprosto upravljanje samo z eno roko. Dobro oblikovane čelne osti izboljšujejo varnost pri plezanju in pohodništvu po strmih pobočjih, medtem ko so NUPTSE dereze razvite z upoštevanjem težave kopičenja snega pod derezami, čemur se model derez NUPTSE odlično izogne.

ALI STE VEDEL? Nuptse (Nubtse) je 7861 m visoka gora v Himalaji in leži dva kilometra zahodno-jugozahodno od Mount Everesta. V tibetanskem jeziku NUBTSE pomeni “zahodni vrh”.

INFO: Fotografije so bile posnete z gore Dovška Baba. Pogled na Julijske Alpe.

Nasvet: kliknite na galerijo za večji pogled. Za dodatne informacije kliknite ikono + pod fotografijo.

Galerija

Stran lahko živi zahvaljujoč…

Sledite Caelum Natura

Izberite jezik

Predstavitev

20181129 095958 HDR 315126 74x74 - NUPTSE 12 zobe dereze
Moje ime je Leon G. M. Sem 37 let “mlad” in navdušen pohodnik, zaljubljen v naravo in vse kar je lepega. Sem avtor/lastnik fotografij in besedil na tej spletni strani. Upam, da vam bo vsebina zanimiva in vesel bom, če tisto, kar vam je všeč, delite tudi s svojimi prijatelji. Hvala.

Stran lahko živi zahvaljujoč…

Pin It on Pinterest